ВАЖЛИВО!

ІНФОГРАФІКА

Дорожня карта для людей, переміщених в межах країни (доповнена по всій Україні)

ДОВІДНИК
демобілізованого учасника антитерористичної операції

 

>

   
01.02.2019

Робота спеціалістів не марна, результат - є: голова адміністрації Центрального району Олександр Береза про рейди обстеження санстану приватного сектору в Ракетному урочищі

У п'ятницю, 1 лютого, спеціалістами управління комунального господарства та благоустрою адміністрації Центрального району спільно із працівниками Центрального відділу поліції, членів ГФ «Сокіл» та представниками ТОВ «ВалАн» проведено рейдове обстеження щодо дотримання "Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві" та культури поведінки в сфері поводження з побутовими відходами власниками приватних домоволодінь у мікрорайоні Ракетне урочище, а саме на вулиці 8-ї Воєнної на розі 2-ї Екіпажної.

Метою проведення спільного рейду є інформаційна та роз’яснювальна робота, адже обізнаність сприяє запобіганню адміністративних порушень у будь-яких проявах. Серед найбільш частих порушень в Ракетному урочищі – влаштування несанкціонованих звалищ сміття.

Голова адміністрації Центрального району Олександр Береза ставить завдання перед спеціалістами управління комунального господарства та благоустрою, в першу чергу, проводити роз'яснювальну роботу, адже усі повинні дотримуватися Правил благоустрою та поважати працю людей, які забезпечують чистоту та порядок.

- Я вважаю, що сам факт про те, що жителі влаштовують сміттєзвалища - ганебний та неприпустимий. Дуже соромно робити зауваження та складати протоколи за адміністративні порушення на дорослих людей, які, хочеться вірити, є все ж таки свідомими громадянами. Причина утворення сміттєзвалищ відома - відсутність договорів на вивезення ТПВ у деяких мешканців мікрорайону. Робота спеціалістів адміністрації не марна, адже результати є. Приємною новиною є й те, що жителі мікрорайону самостійно докладають чимало зусиль для того, аби жити в чистому місті, - прокоментував Олександр Береза.

За результатами рейду складено 3 адміністративні протоколи про адміністративне правопорушення ст.152 КУпАП п. 12.2.9 (створення смітників). Робота в даному напрямі продовжується.